Конзулски Форум

Новости:

*
Добредојдовте Гостин. Ве молам пријавете се (log in) или зачленете се (register).
Дали сте го изгубиле Вашиот активационен e-mail?
09, 2010, 19:13:12

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија.

Страници: 1 ... 7 8 [9]
  Штампај  
Автор Тема: Прашања до аминистраторите/Пофалби и критики  (Прегледана 7385 пати)
0 Члена и 1 Гостин Прегледај ја оваа тема.
Тренчевски
Генерал
Надвор од мрежа Надвор од мрежа

Пораки: 3750

I was born intelligent but education ruined me.

« Одговор #120 на: 28, 2009, 15:22:24 »

Пошто темата за кирилична подршка Цавир ја затвори си прашвам тука....
Каде има надредени знаци за “е“ и “и“ кога пишуваме со кирилична подршка? Манав скоро 500 постој а излегва дека сум полу писмен  Tongue

А ко ќе ги научиш тие ќе бидиш 3/4 писмен ? хехехехехе мајтап

И јас не знам кај се ....
Пријавен

Alek-13
Генерал

Пораки: 841

Какво ти е местото за седење така и ќе гледаш

« Одговор #121 на: 28, 2009, 16:45:52 »

Каде има надредени знаци за “е“ и “и“ кога пишуваме со кирилична подршка? Манав скоро 500 постој а излегва дека сум полу писмен  Tongue

А ко ќе ги научиш тие ќе бидиш 3/4 писмен ? хехехехехе мајтап

И јас не знам кај се ....

Еееееее тогаш ќе бидам 3 во 1  Grin Grin Grin  па уште малце ќе ми фали за  4х4  Wink

Абе сегде исприцкав не можам да најдам, ама мора да има некаде.  Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry
Пријавен

What we do in life echos in eternity
CAVIR
Administrator
Генерал

Пораки: 1432

« Одговор #122 на: 28, 2009, 17:24:33 »

Јас користам 'шифри' за пишење на некои букви или за некои знаци.
Е сеа, за é чарето е комбинацијата Alt+0233, a за 'и' не знам како се пиши. Sad
Јас и не знам за друго решение за дали можи да се пишат поинаку.

Се надевам бев од корист колку толку Smiley

Пријавен

"Don't Judge Me, Unless You Know Me!.."
Alek-13
Генерал

Пораки: 841

Какво ти е местото за седење така и ќе гледаш

« Одговор #123 на: 28, 2009, 22:13:33 »

Јас користам 'шифри' за пишење на некои букви или за некои знаци.
Е сеа, за é чарето е комбинацијата Alt+0233, a за 'и' не знам како се пиши. Sad
Јас и не знам за друго решение за дали можи да се пишат поинаку.

Се надевам бев од корист колку толку Smiley

Фала Цавир, а за “и“ ќе пробам ќе исприцкам во однос со која подршка пишам можи и ќе излези нешто, па ќе кажам. позз
Пријавен

What we do in life echos in eternity
Apostol
Гуштер
*

Пораки: 14

Vaya Con Dios

« Одговор #124 на: 15, 2009, 03:18:01 »

Здраво Администратори,

Не сум сигурен дека ова прашање припаѓа во оваа тема, па мојата неодлучност ја ставив прво на Ваше видување...

Имено, сакам да подарам некому компјутер ...

Тоа е проблем бидејќи можеби ова требаше да биде понудено во темата: Огласи. Но, најдобро е Вие да одлучите и проследите со оглед на Вашите широки контакти.

Тоа е проблем бидејќи можеби ова требаше да има поинакво значење во темата: Религија. Но, верувам дека добрата мисла е присутна и кај оние кои пишуваат и читаат и во другите теми.

Тоа е проблем бидејќи не знам кому би го подарил. Најдобро е на оној кој нема можности сам да си го дозволи, а има потреба од вакво глупаво средство. Но ние луѓето не си ги знаеме потребите и мислиме дека ни треба се она што си го посакуваме, а не само она малку што ни е потребно за спасение. Како и да е, очекувам тој некој да не се избере самиот, туку да биде предложен од нас поради бескрајно ценетата скромност... И исто така очекувам да не се јави никој, бидејќи денес секој тинејџер му вреска на своите родители (колку и да се сиромашни) додека не му ја обезбедат смртоносната машина.

За мое оправдание во прилог се зборовите на Апостол Павле до Коринтјаните во второто послание: Секој нека даде како што одлучил во срцето, а не со жал и не од принуда, зашто Бог го љуби радосниот дарител.

Ве поздравувам со надеж дека ќе ми помогнете во оваа комплексна равенка...
Пријавен
Тренчевски
Генерал

Пораки: 3750

I was born intelligent but education ruined me.

« Одговор #125 на: 16, 2009, 02:39:28 »

Здраво Администратори,

Не сум сигурен дека ова прашање припаѓа во оваа тема, па мојата неодлучност ја ставив прво на Ваше видување...

Тоа е проблем бидејќи можеби ова требаше да биде понудено во темата: Огласи. Но, најдобро е Вие да одлучите и проследите со оглед на Вашите широки контакти.

Тоа е проблем бидејќи можеби ова требаше да има поинакво значење во темата: Религија. Но, верувам дека добрата мисла е присутна и кај оние кои пишуваат и читаат и во другите теми.

Тоа е проблем бидејќи не знам кому би го подарил. Најдобро е на оној кој нема можности сам да си го дозволи, а има потреба од вакво глупаво средство. Но ние луѓето не си ги знаеме потребите и мислиме дека ни треба се она што си го посакуваме, а не само она малку што ни е потребно за спасение. Како и да е, очекувам тој некој да не се избере самиот, туку да биде предложен од нас поради бескрајно ценетата скромност... И исто така очекувам да не се јави никој, бидејќи денес секој тинејџер му вреска на своите родители (колку и да се сиромашни) додека не му ја обезбедат смртоносната машина.

За мое оправдание во прилог се зборовите на Апостол Павле до Коринтјаните во второто послание: Секој нека даде како што одлучил во срцето, а не со жал и не од принуда, зашто Бог го љуби радосниот дарител.

Не сум Администратор ама најубо компјутерот однеси го во Домот за деца без родители.
Пријавен

Apostol
Гуштер
*

Пораки: 14

Vaya Con Dios

« Одговор #126 на: 16, 2009, 17:17:08 »

Здраво Администратори,

Не сум Администратор ама најубо компјутерот однеси го во Домот за деца без родители.

Тренчевски, ти благодарам за идејата. Таму им е потребно нешто подруго. Со оглед на тоа дека таму сум бил, сакав да ја сменам навиката и да развеселам некое дете кое лудува по техника, а нема средства тоа да си го дозволи. Во секој случај мило ми е што ми се придружи во убавата мисла...
Пријавен
gospel
Подполковник

Пораки: 412

« Одговор #127 на: 03, 2010, 09:31:50 »

ДО КОГА ИМАТЕ НАМЕРА ДА ЈА ДРЖИТЕ ЗАКЛУЧЕНА ТЕМАТА ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН  ВО РЕЛИГИЈА. ПРИСТИГНА ПОВТОРНО ВЕЛИГДЕН.
Пријавен

ХРИСТОС + АПОСТОЛИТЕ = БОЖЈА ВЕРА! ТРАДИЦИИТЕ + ОБИЧАИТЕ = ПОПСКА ДАЛАВЕРА! ПОВЕЌЕ ИМА НАДЕЖ ЗА АТЕИСТИТЕ,ОТКОЛКУ ЗА ФОРМАЛИСТИТЕ! Oстанете со Бога, каде и да сте!
Страници: 1 ... 7 8 [9]
  Штампај  

Префрли се на: